Sağırin Kepez İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile öncü bir okul olmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine inanmış; insanlara saygılı milli ve manevi değerleri ön planda tutan; bilgi teknolojisini kullanan ve bilgiye ulaşma becerisine sahip; bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde; üreten ve paylaşan ahliaklı ve bilinçli insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: Soba-Klima
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşımı sağlamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Hizmet puanı 16 ( %50 artırımlı 24)
Sportif Etkinlikler: Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Sınıf Öğretmeni 2, Okulöncesi Öğretmeni 1.

Telefon - 5075782043

WEB - https://sagirinkepezilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sağırin Mah. Kepez Sk. No95 Manavgat/ANTALYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim ( Tam gün )

Yerleşim Yeri - Orman köyü

Adres - Sağırin Mah. Kepez Sk. No95 Manavgat/ANTALYA

Ulaşım Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile ulaşımlarını sağlamaktadır. İki tane lojman vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 75, ilçe merkezine 52 km uzaklıktadır. Serik merkeze 38 km mesafededir.